סרטונים מומלצים

קרין גורן - בראוניז שוקולד תפוז

כמות: תבנית בראוניז מלבנית (רצוי עם תחתית נשלפת)

4 ביצים
2 כוסות סוכר (400 גרם)
200 גרם שוקולד מריר Cote d'Or בטעם תפוז
200 גרם חמאה מלוחה
1 כוס קמח (140 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 2 דקות במהירות מקסימלית, לתערובת אוורירית וצהבהבה.
2. במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר-תפוז וחמאה מלוחה. טורפים לאיחוד.
3. מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים קמח ומקציפים לאיחוד.
4. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ואופים ב-180 מעלות 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
5. מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפ' החדר. הבראוניז טעימים חמים או קרים - לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

793 צפיות
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים