דבש

מאת
הגדל טקסט: Decrease font Enlarge font

הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן, הוא גורם להשמדת חיידקים ועובשים.

דבש דבש

הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן, הוא גורם להשמדת חיידקים ועובשים. זו הסיבה שמשתמשים בדבש לחיטוי פצעים ודלקות גרון. בדבש עלול להימצא חיידק בשם כלוסטרידיום בוטולינוס, על כן אינו מומלץ לאכילה לתינוקות שגילם מתחת לשנה, כי מערכת החיסון שלהם טרם התחזקה. ניתן להשתמש בו לריפוי חיצוני בכל גיל.

לטיפול בפצעים ופצעי בגרות: מחממים חמאה עד שנהיית נוזלית מוסיפים דבש בכמויות שוות ומורחים על העור למספר שעות. החמאה מכילה שומנים רב בלתי רוויים בעלי פעולה נוגדת דלקת ואילו הדבש משמיד את החידקים.

להפגת השפעת האלכוהול: מומלץ לאכול דבש בעת ששותים אלכוהול.

לטיפול בשיעול: מערבבים כמויות שוות של דבש ולימון ולוקחים ארבע כפות ביום.

כולסטרול גבוה: אוכלים כל בוקר כף שמן זית, חצי לימון טרי וכפית דבש.

ליצירת קשר ופרטים מלאים על הלל לרנר

Save on your hotel - www.hotelscombined.com


דרג תוכן עמוד זה

5.00

עוד באותו נושא:

דיאטה ותזונה, דיאטה, תזונה, דבש, דלקת גרון