VOD Goodee
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

שירלי בר מדגימה הכנת גבינה טבעונית וטעימההההה!!!

סרטונים מומלצים

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


תיאור

להלן המתכון
1 כוס שקדים קלופים ומושרים
1 כוס קשיו מושרה
5 קפסולות של פרוביוטיקה
1 כוס מים

ההכנה:
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב. כאשר המרקם אחיד, שיפכו את הקרם שהתקבל לקערית, תכסו עם בד או מגבת, והניחו במקום חמים למשך 18-24 שעות.

שלב ב
כאשר הגבינה עברה את תהליך ההתססה, הגיע הזמן לתבלן אותה. החזירו את הגבינה לבלנדר והוסיפו איזה תיבלון שאתם רוצים. אני הוספתי:
2\1 כפית מלח,
מיץ של חצי לימון,
ו- 1 כפית שימרי בירה.
ערבבו היטב.
בשלב הזה הגבינה כבר מוכנה אך צריכה להתקרר למשך שעתיים לפחות. ככל שתשאירו אותה יותר במקרר, כך היא תהפוך ליותר קשה -- כמו גבינה צהובה.
לבריאות!!!

להציג את ההמשך

פרסם את תגובתך

תגובות

אין תגובות עדיין. אתה יכול להיות הראשון שיגיב.
RSS