ראשי | בריאות | תזונה ואוכל בריא

תזונה ואוכל בריא


נענע חריפה

בארץ גדלים כארבעה מינים והנפוצה בניהם היא נענעה חריפה המצויה כמעט בכל גינה ובית. ... להמשך המאמר

סויה

מוצא הסויה מסין והיא נזכרת לראשונה בשנת 2853 לפנה"ס בימי הקיסר שנג-ננג שהכריז על חמישה גידולים מקודשים בניהם קטניית הסויה, האורז, החיטה הדוחן והשעורה. ... להמשך המאמר

סלרי /כרפס

מוצא הסלרי מאזור הים התיכון ומאסיה הקטנה והיה בשימוש נפוץ בקרב היוונים. ... להמשך המאמר

סנה/כסיה מדברית

הסנה שימש לטיפול גם ברפואה הסינית וגם ברפואה האיורוודית לבעיות מערכת העיכול ומערכת הנשימה. ... להמשך המאמר

עלי דפנה/ ער אציל

מוצא העץ ירוק הוא מאסיה הקטנה ומשחר הצוויליזציה שימש בכל התרבויות העתיקות שפרחו באזור הים התיכון והסהר הפורה. ... להמשך המאמר

עגבנית הגינה

העגבניות עשירות בבטא קרוטן ובויטמינים מקבוצת B ומכילות כמויות ניכרות של מינרלים כגון ברזל, סידן, אשלגן, מגנזיום ועוד. ... להמשך המאמר

פאפאיה

מוצאו של הפרי מברזיל וזרעיו נדדו בדרכי המסחר של התרבויות הקדומות עד מרכז אמריקה. ... להמשך המאמר

פטל אדום

מוצא הפטל האדום מאזור הים התיכון ומאירופה. הפטל שייך למשפחת פירות היער המשופעים בביופלבונואידים. ... להמשך המאמר

פלפל שחור

מוצא שיח הפלפל השחור מאזור קרלה השוכן לחופה המערבי של הודו. ... להמשך המאמר

פלפלת חריפה/צ'ילי

מוצא שיח הפלפלת החריפה מאזור נהר האורינוקו בוונצואלה וגודלה בידי שבטי הארוואק עוד לפני 5000 שנה. ... להמשך המאמר

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last סך הכל: 129 | מציג: 41 - 50
Save on your hotel - www.hotelscombined.com