דיאטה ותזונה

אוכמניות

במשך מאות שנים השתמשו באירופה בפרי האוכמניות לטיפול בשילשול, דיזינטריה, טחורים, דלקות בדרכי העיכול וזיהומים בפה. ... להמשך המאמר

ארטישוק

הארטישוק משמש לטיפול בבעיות כבד וכיס מרה הוא מכיל כמות גדולה של סיבים תזונתיים (5.4 ג') הסופחים שומנים וכולסטרול, הוא מנקה כבד ומעודד הפרשת מיצי מרה ... להמשך המאמר

בננה

הבננה מנטרלת צרבות ומפחיתה כאבי אולקוס בקיבה ובתריסריון. ... להמשך המאמר

דבש

הדבש עצמו אינו מכיל ערכי מזון גבוהים, אך הודות לריכוז הסוכרים הגבוה שבו ולתהליך של חימצון הגלוקוזה ויצירת מי חמצן, הוא גורם להשמדת חיידקים ועובשים. ... להמשך המאמר

דלעת

גרעיני הדלעת מכילים מינראלים וערכים תזונתיים גבוהים. אכילת גרעינים לבנים מומלצת במצבי אנמיה, אסתמה וכן הם טובים לחיזוק הזיכרון . ... להמשך המאמר

זית

הזית הוא אחד מצמחי המרפא בעלי טווח ריפוי רחב במיוחד. ... להמשך המאמר

דובדבנים

הדובדבנים מכילים כמות גבוהה של פלבונואידים המקנים להם את צבעם האדום הכהה. הפלבונואידים נוגדי עוויתות, אלרגיה, אנטי דלקתיים, נוגדי ווירוסים, משכחי כאב ועוד ... להמשך המאמר

חזרת הגינה

החזרת נחשבת לצמח תרבות עתיק יחסית. היא הייתה נפוצה בארצות דרום מזרח אירופה ומערב אסיה ויתכן שמוצאה מהונגריה. ... להמשך המאמר

זנגוויל/ גי'נג'ר

הזנגוויל נחשב לצמח בטוח וניתן לתת אותו לנשים בהריון, נשים מניקות וילדים. ... להמשך המאמר

חרובים

החרובים עשירים בטאנינים שהם חומרים בעלי פעילות המכווצת ריריות, משום כך הם מומלצים במצבי ליחה ושילשול אצל תינוקות ומבוגרים ... להמשך המאמר

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last סך הכל: 128 | מציג: 11 - 20