דיאטה ותזונה

תירס

התירס היה מזון עמילני נפוץ בקרב ילידי אמריקה הדרומית והצפונית. ... להמשך המאמר

תפוח אדמה

מוצאם של תפוחי האדמה ברמות הגבוהות של פרו ובוליביה שם היוו מזון בסיסי בקרב הילידים. ... להמשך המאמר

תרד

מוצא התרד מהאזורים ההרריים של פרס ואפגניסטאן. ... להמשך המאמר

אורגנו/אזובית פשוטה

מאז ימי קדם נעשה בצמח שימוש נרחב לריפוי פצעים וחבלות וכן לריפוי של מחלות דרכי העיכול, מערכת הנשימה ולהרגעה. ... להמשך המאמר

קינמון צילוני

מוצא הקינמון בסרי לנקה שם גדל כעץ בר. הסינים הכירו בתכונותיו כצמח ממריץ כבר לפני כ 5000 שנה. ... להמשך המאמר

אבוקדו

עץ האבוקדו גדל בר בארצות אמריקה המרכזית בעיקר במקסיקו ובגוואטמלה וגודל לצרכי מאכל על ידי התרבויות המקומיות. ... להמשך המאמר

החוביזה - חלמית גדולה

ברפואה העממית נהגו להשתמש בח'וביזה למאכל ולריפוי. בעיתות של מחסור, נהגו לקטוף את הח'וביזה על מנת להכין ממנה תבשילים מזינים וטעימים. על נפלאותיה של החוביזה ... להמשך המאמר

הקינמון הופך אותך לבריא יותר

קליפת עץ הקינמון הינה תבלין מתוק אשר משמשת למאכל ולמרפא כבר אלפי שנים. ... להמשך המאמר

הכוסמת לשובע ולרזון

הכוסמת מכילה סיבים תזונתיים, חלבונים ומינרלים חיוניים כמו ברזל, מגנזיום, זרחן אשלגן ואבץ. מינרלים המעורבים בתהליכים ביוכימיים שונים בגופינו ואחראים על תפקוד תקין של המערכת החיסונית. ... להמשך המאמר

סגולות בריאותיות בחמישה צבעים

אכילת ירקות בחמישה צבעים כל יום חשובה וחיונית להגנת הגוף ולשמירת הבריאות. ... להמשך המאמר

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last סך הכל: 128 | מציג: 61 - 70