דיאטה ותזונה

הקוסמת מפולניה – הכוּסֶּמֶת

אחד המאכלים השנויים יותר במחלוקת היא הכוסמת – יש המתענגים מהמאכל, ויש את אלו שלא מצליחים להבין, איך אפשר להכניס אותו לפה... האמת היא שמגיע לכוסמת לקבל קצת יותר כבוד מזה שמחלקים לה: ... להמשך המאמר

תה ירוק

מקורו של הצמח בחבל אסם שבצפון מזרח הודו ומשם השימוש בו התפשט לסין וממנה למזרח אסיה. ... להמשך המאמר

פטרוזיליה

הפטרוזיליה מחזקת את הגוף, בעיקר לאחר מחלות, מסדירה מחזור חודשי, משפרת תאבון, גורמת להגברת החיוניות והרגשת הרעננות ועוד ... להמשך המאמר

שומר- כלבו של צמח

על השומר מברכים: "שהכל" ואכן הכל בו. נעשה בו שימוש רחב לחיזוק ואיזון מערכת העיכול, טיפול במערכת הנשימה, הרגעת מערכת העצבים ועוד שימושים רבים ומגוונים וחלק מהם אביא כאן ... להמשך המאמר

אוכמניית הגוֹג'י

הפעם, נערוך היכרות עם פרי מיובש שמגיע אלינו מדרום מזרח אסיה, אירופה וארה"ב - קצת פחות מוכר אך עם איכויות ששווה לערוך איתן היכרות מקרוב. קבלו בבקשה את פרי Goji Berry – אוכמניית הגוֹג'י ... להמשך המאמר

המוציא קמח מן הארץ

הקמח הינו מזון בסיסי של האדם משך אלפי שנים וכיום הוא הופך להיות עניין מורכב שכדאי לתת עליו את הדעת, כחלק מהאתגר של שמירה על תזונה נבונה לבריאות טובה וחיוניות ... להמשך המאמר

כל מה שצריך לדעת על מזון על

מזון על או בשמו הלועזי Super food הינו שם למזונות על היכולים לשפר את בריאותנו ולסייע בריפוי מחלות ובעיות בריאותיות שונות. מהם מזונות על וכיצד ניתן לשלבם בתזונה? הכל במאמר. ... להמשך המאמר

מה אתם מעדיפים אבטיח או מלון? על סגולות הבריאות של האבטיח והמלון

למה כדאי לאכול אבטיח ומלון ומהן סגולות הבריאות של האבטיח. ... להמשך המאמר

בחירת כלים לבישול בריא

בישול בריא כולל מספר היבטים: רכבי המזון, שיטות הבישול וכלי בישול. במאמר זה אתרכז בבחירת כלי בישול ... להמשך המאמר

בישול עם קסם: לתבל את האוכל באהבה

פעמים רבות אנחנו מכינים את האוכל בצורה כמעט לא מודעת, ו'מנצלים' את הזמן לחשוב על דברים אחרים. בואו ללמוד לבשל עם אהבה! ... להמשך המאמר

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last סך הכל: 128 | מציג: 71 - 80