דיאטה ותזונה

חרובים

החרובים עשירים בטאנינים שהם חומרים בעלי פעילות המכווצת ריריות, משום כך הם מומלצים במצבי ליחה ושילשול אצל תינוקות ומבוגרים ... להמשך המאמר

חלב פרה

החלבון העיקרי בחלב נקרא קזאין וגם הוא קשה לעיכול הקזאין מכיל מרכיב המרגיע את מערכת העצבים. ... להמשך המאמר

חמוציות

שיח החמוציות שייך למשפחת פירות היער ונפוץ באנגליה ובצפון אמריקה. ... להמשך המאמר

חלב עיזים

חלב עיזים קל יותר לעיכול בהשוואה לחלב פרה, כי הוא מכיל כמויות קטנות יותר של חלבון הקזאין. ... להמשך המאמר

חלב נאקות

חלב הנאקות הוא אחד הגילויים המרשימים ביותר שנעשו בתחום הריפוי הטבעי. ... להמשך המאמר

חציל

החצילים מכילים חומרים אסטרינגנטים המכווצים כלי דם על כן טובים לריפוי טחורים ופצעים מדממים. ... להמשך המאמר

חמניות

חלבוני גרעיני חמניות ושומשום הם החלבונים היחידים ממקור צמחי העשירים בחומצת האמינו מתיונין הנחוצה לבניית רקמת הגוף. ... להמשך המאמר

חומץ תפוחים

אין עוד פרי שנקשרו אליו אגדות כה רבות כמו לפרי התפוח בקרב עמים ותרבויות שונות, עובדה המעידה על החשיבות שיחסו לו. ... להמשך המאמר

כוסמת

הכוסמת היא עשב ממשפחת הארכוביתיים שאינו נמנה עם הדגנים. מן הגרעינים מכינים קמח וגריסים. ... להמשך המאמר

כמון

זרעי הכמון מכילים מרכיב אתרי פעיל בשם כומינול המקנה לו את הריח הנעים. ... להמשך המאמר

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last סך הכל: 129 | מציג: 21 - 30