VOD Goodee
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

קרין גורן - עוגת גבינה פירורי אוריאו

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


תיאור

תבנית בקוטר 24 ס"מ

3 מיכלים שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
500 גרם גבינת שמנת ניו יורק 30% גד
3 חב' אוריאו בציפוי שוקולד לבן

1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
2. בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
3. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
4. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

להציג את ההמשך

פרסם את תגובתך

תגובות

אין תגובות עדיין. אתה יכול להיות הראשון שיגיב.
RSS