איך מזלפים קאפקייקס? אופים עם שוקולד פרה

למדו צעד אחר צעד כיצד מכינים את עוגת היומולדת הכי שווה שתגרום לכולם להתפעל
למגוון מתכונים מתוקים היכנסו לאתר רגע מתוק של עלית - http://www.regamatok-elite.co.il
למתכון המלא לחצו על show more

קאפקייקס שוקולד עם מגוון סוגי זילוף
כמות: 12 יחידות | רמת קושי: בינוני | זמן הכנה כולל: 2-3 שעות
לקאפקייקס:
100 מ"ל (1/2 כוס) שמן
1 ביצה
1 חלמון
180 מ"ל (3/4 כוס) חלב
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל
50 גרם (5 כפות) אבקת קקאו
100 גרם (3/4 כוס) קמח
1 כפית אבקת אפייה
75 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק
לקצפת:
375 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
צבעי מאכל לפי הטעם
סוכריות לקישוט
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. בקערה גדולה טורפים יחד שמן, ביצה, חלמון, חלב, סוכר, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים פנימה אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה וממשיכים לטרוף רק עד שהיבשים נטמעים בתערובת.
4. מוסיפים שוקולד קצוץ ומקפלים עד שהוא נטמע בתערובת.
5. מעבירים את הבלילה לעטרות נייר צבעוניות לקאפקייקס ואופים במשך כ-12-17 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז כל קאפקייק יוצא עם פירורים לחים.
6. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין לפני הקישוט.
7. קצפת: מקציפים שמנת, אבקת סוכר, פודינג ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
8. מחלקים את הקצפת בין כמה קערות ומוסיפים צבע מאכל לכל קערה. מערבבים עד שהקצפת צבועה בצורה אחידה.
9. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם הצנתר הנבחר ומזלפים על גבי הקאפקייקס.
10. מקשטים בסוכריות צבעוניות.
קרדיט:
http://www.foo-food.com/

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

523 צפיות
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים